Mesin Pencari Lomba - Pertama di Indonesia

Update Info Lomba Nasional dan Internasional Terlengkap LKTI, Essay, Menulis, Business Plan, Fotografi, Kontes SEO, Web Design dan Banyak Lagi


iki contoh geguritan tema sosial

wingi kan wis ngerti maksute geguritan yaiku. lan sak durunge wes ono contoh2 geguritan sing mashur lan terkenal. nah ben lebih jelas maneh ning ngisor iki contoh2 geguritan dengan tema sosial masyarakat, yo ono tema kakancar, kebudayaan dan sejenisnya gitu yo Contoh Tema Sosial 1 Nyengkuyung mring madeging bangsa supaya b isa tansah nyawiji nir ing sambe kala contoh Geguritan Sosial 2 Adoh ing crah lan kerah rame ing esem kang ngriya muka kebak rasa mongkog lan dadi bangsa kang santosa lan [...]

22 Sep 2019 Lomba Asia 174 views lombaapasaja.com